28/8/13

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

symvoulio-asfaleiasΨήφισμα, το οποίο θα καταδικάζει τις επιθέσεις του Σύρου προέδρου και θα εγκρίνει τα «απαραίτητα μέτρα» για την προστασία των αμάχων από τη χρήση χημικών όπλων, φέρνει ...
εντός της ημέρας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ η Βρετανία.
Ωστόσο, το ψήφισμα αναμένεται να προσκρούσει στο σινο-ρωσικό βέτο. Την ίδια ώρα, ο αμερικανικός στρατός δηλώνει έτοιμος να επέμβει περιμένοντας το «νεύμα» Ομπάμα, ενώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για τη χρήση χημικών όπλων από το συριακό καθεστώς. Την ίδια ώρα η Συρία καταγγέλλει προβοκάτσια και προειδοποιεί: «έχουμε όπλα αυτοάμυνας και θα εκπλήξουμε τους πάντες».
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.