12/1/13

Μανώλης Κονταρός: «Μοίρα μου θα σε γλεντήσω..»,ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»,

«Μοίρα μου, θα σε γλεντήσω αφού μ’ άφησες να ζήσω…». Ένα cd σταθμός, ένα αισιόδοξο πάνω απ’ όλα cd, ύμνος για τις χαρές της ζωής κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο κρητικός τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός.
12/01/2013
Ο αγαπητός καλλιτέχνης μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του επιστρέφει στη δισκογραφία με νέα τραγούδια τα οποία αποτελούν εφαλτήριο για ένα καινούριο μουσικό ξεκίνημα, με βάση πάντα τον πλούτο και την κληρονομιά της κρητικής μουσικής παράδοσης. Με το λαούτο του να ανεβάζει το κέφι ο Μανώλης Κονταρός επέλεξε τις καλύτερες ζωντανές ηχογραφήσεις από τα γλέντια του μετά το ατύχημα, και τα μοιράζεται αυτό το Σάββατο μαζί μας με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Μέσα σ’ αυτά τα cd ο Μανώλης Κονταρός εσωκλείει μια φιλοσοφία ζωής με μαχητική ματιά προς στο μέλλον, αλλά παίρνοντας δύναμη από τις ρίζες και αυτό φαίνεται τόσο στους στίχους όσο και στη σύνθεση.
Μαντινάδες από έναν από τους πιο πιστούς και καλύτερους εκφραστές της κρητικής μας μουσικής παράδοσης στην πιο καίρια στιγμή της ζωής του, την οποία μοιράστηκε με όσους τον αγαπούν.

Αναδημοσιευσα Από Ρεθεμνιωτικα Νεα


Αναδημοσιευσα Απο Greecelands

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.