12/1/13

Ρεσιτάλ μουσικής δωματίου στο Ωδείο Ρεθύμνου,

Ρεσιτάλ μουσικής δωματίου με έργα του 20ου αιώνα, θα δώσουν η φλαουτίστα Ειρήνη Βούζη μαζί με την αρπίστα Ελένη Τσαουσάκη, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 20:30, στην αίθουσα του Ελληνικού Ωδείου Ρεθύμνου.
12/01/2013
Οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Η επιλογή των έργων, αν και έγινε τυχαία, με μοναδικό κίνητρο την επιθυμία να ερμηνευτούν, στην πορεία διαπιστώθηκε ότι τα έργα μεταξύ τους συνδιαλέγονταν. Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους είναι η έμπνευση των συνθετών να συνδυάσουν ακούσματα της Ανατολής με τη Δυτική τους κουλτούρα και γραφή. Οι συνθέτες αξιοποιούν τις ηχητικές και τεχνικές δυνατότητες των δύο οργάνων, συνδυάζοντας εξωτικές μελωδίες με σύγχρονες τεχνικές. Τα έργα που θα ακουστούν είναι των A. Hovhaness, L. Liebermann, J. Jongen, B. Andres, R. Shankar».
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαδόσεως Καλών Τεχνών

Αναδημοσιευσα Από Ρεθεμνιωτικα Νεα


Αναδημοσιευσα Απο Greecelands

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.