6/6/12

Οι sexy Ελληνίδες μοντέλα των 10s

Μπορεί η προηγούμενη δεκαετία να είναι ασύγκριτα παραγωγική σε μοντέλα αλλά η νέα δεκαετία έχει ήδη δώσει μερικά sexy δείγματα γραφής.
Κάθε φορά που λέω ότι η προηγούμενη δεκαετία είναι αξεπέραστη στα μοντέλα (ναι, τα φωτομοντέλα εννοώ τώρα) που γέννησε, νιώθω σαν κάτι 40άρηδες που κοιτάζουν το φετινό El Classico και το απαξιώνουν λέγοντας “ααααχ η Ολλανδία του Γκούλιτ και του Φαν Μπάστεν ήταν ομάδα, όχι αυτές εδώ”.
Και είναι αλήθεια ότι με πιάνει μία θλίψη όταν δίπλα στην λίστα με τις Σάσα Μπάστα, Όλγα Φαρμάκη, Ρία Αντωνίου, Ελίνα Καντζά, Χριστίνα Στεφανίδη, Έφη Κυριάκου και άλλες πολλές εκπροσώπους των 00s μπορώ να αντιπαρατάξω τα ονόματα που θα δεις παρακάτω. Αλλά τι να κάνουμε. Η παρακμή των ανδρικών περιοδικών, οι περικοπές σε καλλιστεία παντός τύπου και το μειωμένο budget των καναλιών μάς έχουν αναγκάσει να βλέπουμε τις ίδιες και τις ίδιες. Χωρίς κίνητρο για νέες γυναίκες να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο.
Πάλι καλά που τα πρώτα 2μιση χρόνια της νέας δεκαετίας προλάβαμε και συγκρατήσαμε μερικά ονόματα και ανακαλύψαμε μερικές γυναίκες οι οποίες αξίζει να μονοπωλούν τις εκπομπές, την συγκεκριμένη ειδησεογραφία και τα ανδρικά περιοδικά που μας έχουν απομείνει.

συνέχεια στο magnisianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.