27/6/12

ΣΟΥΣΑΜΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ - ONE NIGHT STAND

Artist: ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΟΥΣΑΜΟΓΛΟΥ
Album: ONE NIGHT STANDReleased: 12/2011
Company: UNIVERSAL

CD-Type: Cd Album
Genre: ΕΛΛΗΝΙΚΗ POP - ROCK
Number of tracks: 11

Audio Format: MP3 & FLAC
Quality (bitrate): 320kbs & 1000+Kbs

Συνθέτης: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΣΑΜΟΓΛΟΥ
Στιχουργός: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΣΑΜΟΓΛΟΥ
Συμμετοχές: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ, ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΣΑΜΟΓΛΟΥ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ, ΦΑΙΔΩΝ ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ, VASSILIKOS, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ONE NIGHT STAND”, έντεκα τραγούδια του νέου ταλαντούχου συνθέτη Αντώνη Σουσάμογλου από καταξιωμένους ξένους και Έλληνες σολίστες μουσικούς.

Ηχος: σύγχρονος ελληνικός ( electronic, modern jazz, dance και ballads)

Συμμετέχουν: Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Vassilikos, Έλλη Πασπαλά, Μανώλης Χατζημανώλης, Νίκος Κατικαρίδης και ο Φαίδων Καλοτεράκης.

Ο Αντώνης Σουσάμογλου είναι εξάρχων βιολιστής της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Από τους πιο ενεργούς βιολιστές της γενιάς του, αναπτύσσει πλούσια καλλιτεχνική δράση σαν βιολιστής, συνθέτης και ενορχηστρωτής.

Έχει συμπράξει ως σολίστ με την Κ.Ο.Θ., την Κ.Ο.Α., με την Καμεράτα – Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, την ορχήστρα του City University of London, τη Συμφωνική της Ακαδημίας της Σόφιας, την Ορχήστρα των Πατρών, κ.α. Στις εμφανίσεις του περιλαμβάνονται συναυλίες σε σημαντικές αίθουσες, όπως το Ηρώδειο, η Kammermusiksaal της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, η St. John’s Smith Square του Λονδίνου, τα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, κ.α.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται σαν συνθέτης και ενορχηστρωτής, έχοντας στο ενεργητικό του μουσική για θέατρο, κινηματογράφο, ντοκυμαντέρ και σύγχρονο χοροθέατρο, ενώ ο δίσκος “Don’t mind the gap” σε στιχους και μουσική Αντώνη Σουσάμογλου και Φαίδωνα Καλοτεράκη κυκλοφορεί από την εταιρία “Polytropon”.


CD:


Click here to view the original image of 527x410px.

http://www.easybytez.com/bekhie1vt2wq


http://ul.to/i7vdalnd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.