24/6/12

ΓΟΥΡΖΗ MAΡΙΑ - ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ"H Mαρία Γουρζή παρουσιάζει το πρώτο της digital single με τίτλο΄΄ό,τι έγινε έγινε΄΄ πάνω σε στίχους-μουσική του Νίκου Μεργιαλή (ιδρυτή των Μουσικών Ιχνηλατών). Σε ηλικία 6 χρονών ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές της στο πιάνο, σε παράρτημα του Ελληνικού Ωδείου. Παράλληλα με το πιάνο ολοκλήρωσε Θεωρία μουσικής, Σολφέζ και Αρμονίες. Από το 2002 και μετά έκανε μαθήματα φωνητικής και σπουδές τραγουδιού. Στην πρώτη της μουσική πρόταση που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό έχει την τύχη να έχει συνεργάτιδα την Σοφία Βόσσου, καθώς στο ένα τραγούδι έχει γράψει την μουσική. Εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας και «συναντιέται» μουσικά κατά διαστήματα με τους Μουσικούς Ιχνηλάτες.
Ακούστε το νέο digital single. Της MAΡΙΑΣ ΓΟΥΡΖΗ-ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ Ανεβάστε την ένταση του CD player και απλά πατήστε το play.
ΚAΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ


Artist: ΓΟΥΡΖΗ MAΡΙΑ
Album: ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ
Item Type: Music CD
Release Date: 2/2012
Company Representation: musicmirror.gr
Number of tracks:1
Genre: Modern Laika
digital single format: m4a max 176 kbs
+
Audio format: mp3 , Quality (bit rate): 192 kbs


1.MAΡΙΑ ΓΟΥΡΖΗ - ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ (CD singel).m4a
2.MAΡΙΑ ΓΟΥΡΖΗ-ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ.mp3http://hotfile.com/dl/144944844/0773375/MARIA_GOURZH_-_OTI_EGINE_EGINE_(CD_singel)_(2012)_(fazz.).rar.html

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.