15/6/12

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 400 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

euro

Στην Ελβετία τα ψάχνουν, αλλού τα βρίσκουν... Ακόμη και στην Τουρκία φαίνεται πως έχουν βγάλει τα χρήματα τους εκατοντάδες Έλληνες που φοβούνται πως, μετά τις εκλογές ενδέχεται να επικρατήσουν δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα STAR, η οποία έχει τίτλο: «Ο Γιώργος μετέφερε τα χρήματα του στην Τουρκία», τις τελευταίες ημέρες καταθέσεις 400 εκατομμυρίων ευρώ μεταφέρθηκαν από την Ελλάδα στην Τουρκία.
Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως, τα χρήματα από την Ελλάδα στην Τουρκία έχουν μεταφερθεί και μέσω ελληνικών τραπεζών αλλά και μέσω ξένων τραπεζών. Πολλοί Έλληνες θεωρούν ασφαλές καταφύγιο της τουρκικές τράπεζες λόγω της οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και επειδή οι τουρκικές τράπεζες δεν έχουν «πόθεν έσχες», ούτε ρωτούν την πηγή των χρημάτων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ροή των χρημάτων προς την Τουρκία αυξάνεται καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.