1/5/12

Steinberg Cubase V5.1 DVDR - AiRISO, Music production software


New Features in Cubase 5.1Το Cubase 5 φέρνει τα πιο σύγχρονα εργαλεία για σύνθεση και μίξη σε συνδυασμό με την εξαιρετική ευκολία χρήσης και την ευελιξία στα χέρια κάθε artist έτσι ώστε να κάνουν το όραμα τους ένα πραγματικό αρχείο.

Εξοπλισμένο με νέα εργαλεία για δημιουργία και επεξεργασία loops και φωνητικών, το πρώτο VST3 Convolution Reverb, βελτιώσεις στο τομέα της σύνθεσης, και εξαιρετκά πιο γρήγορο Performance, ήρθε για να εκτινάξει την δημιουργικότητα σε νέα επίπεδα.

Τεχνολογία αιχμής και τεράστιες δυνατότητες δημιουργίας με το VariAudio και PitchCorrect να προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα του προγραμματισμού Midi σε μονοφωνικές ηχογραφήσεις φωνητικών. Το GrooveAgentOne και το BeatDesigner αλλάζουν όλο το παιχνίδι στην δημιουργία Loops, ενώ το LoopMash εγγυάται την αυθεντικότητα των ρυθμών, δίνοντας τεράστιες δυνατότητες παραλλαγής. Επίσης το Cubase 5 φέρνει τo πρώτο VST3 Convolution Reverb για απίστευτες δυνατότητες προσομοιώσεων, που κάτω από το υπέροχο Interface του, κρύβει το πανίσχυρο πρωτόκολλο VST3. Σε συνδυασμό με πολλά ακόμα νέα χαρακτηριστικά, το Cubase 5 είναι πιο γρήγορο από ποτέ, αξιοποιώντας την τεχνολογία 64bit .

Η δημιουργια ρυθμων και η διαχειριση των Loops στα καλυτερα της
Mash it up: To LoopMash είναι ένα νέο VST Instrument που εισάγει ένα τελείως νέο τρόπο επεξεργασίας έτοιμων Loops δημιουργώντας δεκάδες παραλλαγές και δυνατότητες ανάμιξης των Loops έτσι ώστε να εγγυηθεί την αυθεντικότητα του beat σας.

Drum Sampling Deluxe: To GrooveAgent ONE προσφέρει πανίσχυρο Drum Sampling και εξαιρετικά λεπτομερές Sound shaping για διαμόρφωση των ήχων. Επίσης έχει δυνατότητα εισαγωγής Sliced Loops και αρχεία MPC αλλά θα σας καταπλήξει πριν καν χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αφού έρχεται με τη δική του βιβλιοθήκη από ακουστικά, Urban και HipHop Drum Kits!

Beat it: Το Beat Designer είναι ένα από τα πιο ελκυστικά plug-ins αφού σας βάζει κυριολεκτικά μέσα στο ρυθμό με Step Programming και σχεδιασμό Drum Patterns με ένα πανεύκολο αλλά εκπληκτικά αποτελεσματικό τρόπο.

Επεξεργασια φωνητικων και Pitch Correction onboard

Απόλυτο Vocal Editing: Το VariAudio προσφέρει άμεση επεξεργασία τονικότητας (pitch) και διάρκειας (note length) για μονοφωνικές ηχογραφήσεις φωνητικών. Audio editing και Midi editing είναι πλέον στην διάθεση σας ταυτόχρονα.

On-the-fly Pitch Correction: To νέο PitchCorrect VST3 plug-in προσφέρει εύκολη και αυτόματη διόρθωση τονικότητας για μονοφωνικά όργανα και φωνητικά.

Νεες διαστασεις Mixing
Experience in Space: To REVerence είναι το πρώτο VST3 Convolution Reverb του κόσμου! Ικανό να προσομοιώσει ηχεία, αναλογικό εξοπλισμό και χώρους έρχεται με έτοιμη βιβλιοθήκη με 70 Preset.
Νέα διαχείριση Automation: Ακόμα μεγαλύτερη διαφάνεια και ευελιξία για ότι κρύβεται στο Automation κάθε καναλιού. Μεγάλος πίνακας ελέγχου με νέες εντολές,Read/Write Suspend και αστραπιαία πρόσβαση.
Rule-Based Consolidation: Το Cubase 5 γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στο Midi automation μέσω CC μηνυμάτων και το automation του καναλιού που αφορούν το ίδιο track. Χρήση και των δύο τύπων από το ίδιο μέρος , και μοναδικές δυνατότητες καθοδηγούμενου layering από το χρήστη.
The Composer?s Choice: Το VST Expression είναι ένας νέος τρόπος για χρήση εκφραστικών συμβόλων (articulations) και άμεση συνεργασία των VST Instruments με πρόσβαση από το Key και Score Editor.
Your Signature Track: Δύο νέοι τύποι Track για ελέγχο του Tempo και του μέτρου ανεξάρτητα για άμεσο έλεγχο σε οποιοδήποτε σημείο.
Το ιδανικό Symphonic Instrument: Το Cubase 5 περιλαμβάνει δοκιμαστική έκδοση 90 ημερών του Halion Symphonic Orchestra VST Plug-in, και φέρνει στις υπηρεσίες σας μια
ολόκληρη συμφωνική ορχήστρα και τη δυνατότητα να εξερευνήσετε το μοναδικό Integration με το VST Expression support. Δυνατότητα αναβάθμισης στην πλήρη έκδοση σε ειδική τιμή και απευθείας on-line.
Ακόμη μεγαλύτερη εκφραστικότητα: H βιβλιοθήκη του HALionONE έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει νέα set ήχων για 14 όργανα με Studio-based ποιότητα, και συμβατότητα με το VST Expression.
Η αποδοση επομενης γενιας στο σημερα
Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα του X64: Υποστήριξη 64 bit για Microsoft Windows Vista που επιτρέπει το μέγεθος της διαθέσιμης μνήμης από 2GB στο αστρονομικό μέγεθος του 1 Terabyte!
Χαμηλό Latency: Το Cubase 5 προσφέρει το χαμηλότερο Latency από ποτέ, ακόμα και για Onboard συσκευές όταν πρόκειται για τα Windows Vista.
Total Export: Άμεση και ελεγχόμενη εξαγωγή Audio Files για κάθε κανάλι ή Bus με μία κίνηση.
Media Bay Optimizations: Όλο το Media Bay έχει βελτιωθεί και έχει επεκταθεί. Καλύτερο Interface, γρηγορότερη αναζήτηση, εξελιγμένη αρχειοθέτηση και πολλά ακόμα.
Refine Editing: Περισσότερες πληροφορίες και ακόμη γρηγορότερη πρόσβαση στις σημαντικότερες παραμέτρους του Audio Editor. Το Logical Project Editor δεν έχει εξαιρεθεί από τις βελτιώσεις αφού διαθέτει ακόμα περισσότερους προορισμούς και νέες λειτουργίες Search και Action
Recording Enhancements: Ακόμη πιο άμεση προσέγγιση για Multiple takes και lane management. Renaming Record Time Display και λειτουργία Lock Record.
Virtual Midi Keyboard: Το Cubase 5 διαθέτει εικονικό Midi Keyboard που επιτρέπει να παίξετε από το Keyboard του υπολογιστή. 
* Mac OS Mac OSX 10.5.5
* PowerPC G5 (Intel Core Duo CPU recommended)
* 1024 MB RAM
* Display resolution 1280 x 800 pixels recommended
* CoreAudio compatible audio hardware
* DVD-ROM drive with dual-layer support
* 4 GB of free HD space
* USB component port for USB-eLicenser/Steinberg Key (copy protection)
PC
* Windows XP or Windows Vista*
* 2 GHz CPU (dual core CPU recommended)
* 1024 MB RAM
* Display resolution 1280 x 800 pixels recommended
* Windows DirectX compatible audio hardware (ASIO compatible audio hardware recommended for low-latency performance)
* DVD-ROM drive with dual-layer support
* 4 GB of free HD space
* USB component port for USB-eLicenser/Steinberg Key (copy protection)
1) Κάντε extract τα αρχεία με το Winrar.
2) Γράψτε το iso με το Nero ή κάντε το Mount με το Daemon Tools.
3) Εγκαταστήστε το πρόγραμμα και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στο cmd παράθυρο.
http://rapidshare.com/files/294437732/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part01.rar
http://rapidshare.com/files/294438351/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part02.rar
http://rapidshare.com/files/294439024/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part03.rar
http://rapidshare.com/files/294440492/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part04.rar
http://rapidshare.com/files/294441076/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part05.rar
http://rapidshare.com/files/294441615/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part06.rar
http://rapidshare.com/files/294442302/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part07.rar
http://rapidshare.com/files/294442784/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part08.rar
http://rapidshare.com/files/294443345/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part09.rar
http://rapidshare.com/files/294443838/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part10.rar
http://rapidshare.com/files/294444707/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part11.rar
http://rapidshare.com/files/294445383/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part12.rar
http://rapidshare.com/files/294446082/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part13.rar
http://rapidshare.com/files/294446993/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part14.rar
http://rapidshare.com/files/294447423/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part15.rar
http://rapidshare.com/files/294447881/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part16.rar
http://rapidshare.com/files/294448388/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part17.rar
http://rapidshare.com/files/294448952/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part18.rar
http://rapidshare.com/files/294449408/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part19.rar
http://rapidshare.com/files/294449838/Steinberg.Cubase.v5.1.DVDR-AiRISO.part20.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.