21/5/12

Χαμός στα social media με την αφίσα του Λάκη Λαζόπουλου!

Έντονες αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει η αφίσα της ευρωπαικής περιοδείας του Λάκη Λαζόπουλου.
O γνωστός ηθοποιός πραγματοποιει περιοδεία στην Ευρώπη (οι μισές πόλεις είναι στην Γερμανία) με τίτλο «sorry…I am Greek!» κι έχοντας ντυθεί ταλαιπωρήμενος και κουρελιασμένος τσολιάς .

Αυτό που έχει ενοχλήσει είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την εθνική ενδυμασία των Ελλήνων αλλά και η παρουσία ως βασικού χορηγού της περιοδείας, πολύ γνωστής μάρκας γαλακτοκομικών προιόντων η οποία ναι μεν εδρεύει στην Ελλάδα αλλά είναι και ξένων συμφερόντων.

Οι αντιδράσεις προέρχονται και από ομογενείς οι οποίοι θεωρούν υποτιμιτικό τον τρόπο με τον οποίο προβάλεται η χώρα μας, όπως λένε χαρακτηριστικά ,
«ο τρόπος με τον οποίο προωθείται η περιοδεία του Λαζόπουλου στην Ευρώπη είναι ακριβώς ο ίδιος με τον τρόπο που δυσφημείται η Ελλάδα από το Focus και το Spiegel».

Μία άλλη τάση της κριτικής που του ασκείται μέσα από τα εκατοντάδες σχολία είναι ότι εκμεταλλέυεται την ελληνική κρίση για να πουλήσει εισητηρία με άμεσο στόχο το κέρδος και χρησιμοποιώντας πάντα το ελαφρυντικό της σάτυρας , ό,τι κάνει δηλαδή και στην τηλεόραση κρίνοντας τους πάντες και τα πάντα. Και ότι έχει και αυτός σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την κρίση στη χώρα μας .

Παρόλαυτα πρέπει να σημειώσουμε ότι η περιοδεία πηγαίνει εξαιρετικά. (…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.