12/5/12

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σκηνοθετεί στον κινηματογράφο,


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σκηνοθετεί στον κινηματογράφο
Πηγή: EurokinissiΓιάννης Ζουμπουλάκης  Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει στο «Βήμα» για το εγχείρημά του,

«Είναι μια ερωτική ιστορία με φόντο την Αθήνα του σήμερα, μια ταινία που πραγματεύεται τον έρωτα και τη μοναξιά, που κοιτάζει με ρομαντισμό την αθωότητα της παλιάς Αθήνας, ένα παραμύθι για τις σχέσεις, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα” με την έννοια του ριμέικ ή του σίκουελ» είπε την Τετάρτη (9 Μαΐου) το βράδυ, στο «Βήμα», ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας «Αν…» Χριστόφορος Παπακαλιάτης για την καινούρια ταινία του η οποία σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του στον κινηματογράφο. 

«Απλώς, αφηγητές αυτού του παραμυθιού είναι η Ελενίτσα και ο Αντωνάκης, το ζεύγος Κοκοβίκου της ταινίας “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”, τους οποίους υποδύονται και πάλι η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Στη δική μου ταινία, κατά κάποιον τρόπο η μία γενιά δίνει τη σκυτάλη στην επόμενη σε μια εποχή που όλα μοιάζουν βιαίως να επιστρέφουν και πάλι στο τότε».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.