21/5/12

Συγκατοικούσε με... φαντάσματα

Το σπίτι που αγόρασε ήταν κάποτε φυλακή μαγισσών

Όταν η Vanessa Mitchell είδε το πωλητήριο σε ένα μικρό αρχοντικό στο Essex του Λονδίνου το ερωτεύτηκε αμέσως και αποφάσισε να το αγοράσει.

Λίγο μετά την εγκατάστασή της στο νέο της σπιτικό, η 37χρονη άρχισε να νιώθει πως… κάτι άυλο της τραβούσε τα μαλλιά, έσπρωχνε τους καλεσμένους της από τις σκάλες, μετακινούσε τα αντικείμενα στο σπίτι, γυρνούσε τα πόμολα στις πόρτες και άνοιγε τις βρύσες!

Η ίδια συνειδητοποιούσε ότι ένας λογικός άνθρωπος δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι μοιράζεται το σπίτι με φαντάσματα. Δεν έβρισκε ωστόσο άλλη εξήγηση.
Όταν, όμως, απέκτησε -εκτός γάμου- το πρώτο της παιδάκι, έφτασε η μέρα που πείστηκε πως πρόκειται για φαντάσματα.
Όταν το μωρό της ήταν τεσσάρων μηνών, είδε με τα μάτια της έναν άντρα να στέκεται πάνω από την κούνια του.
«Εκεί ένιωσα πως ξεχείλισε το ποτήρι. Όλα αυτά ήταν πολύ περίεργα για να μπορέσει να τα φέρει βόλτα μια ανύπαντρη μητέρα. Αρκετά προβλήματα είχα» είπε η 37χρονη Βανέσα, η οποία πλέον δεν έχει σπίτι αλλά πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει την υποθήκη των 160.000 ευρώ...
Ύστερα από έρευνα που έγινε, οι ειδικοί διαπίστωσαν πως το σπίτι λειτουργούσε ως φυλακή μαγισσών πριν από 500 χρόνια.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.