23/5/12

Τέσσερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα ελληνικά γενόσημα

Για να μην πέφτετε θύματα της παραπληροφόρησης των ξένων συμφερόντων κατά της Υγείας μας και των ελληνικών προϊόντων.Αιφνιδιαστικά, τους τελευταίους μήνες, εισέβαλαν στη ζωή μας τα «γενόσημα φάρμακα».
Πολλοί νομίζουν ότι είναι κάτι νέο, αρκετοί αισθάνονται ανασφαλείς, κάποιοι τα παρουσιάζουν ως απειλή, άλλοι ως ευκαιρία, ενώ οι φήμες συσκοτίζουν τις επιστημονικές απόψεις και την πραγματικότητα.
Ο ντόρος γύρω από το θέμα δεν είναι άσχετος με μια προσπάθεια παραπληροφόρησης κατά των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα.

συνέχεια στο magnisianews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.