23/5/12

Τρίχρονος «καμικάζι» βγήκε στη λεωφόρο με ηλεκτρικό τρίκυκλο

Το γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα μίας κάμερας ασφαλείας από κεντρικό σταυροδρόμι σε πόλη της ανατολικής Κίνας, που παρακολουθούν έναν ατρόμητο πιτσιρικά να διασχίζει την κίνηση με το ηλεκτροκίνητο τρίκυκλο του.
Σοκ προκαλεί η αδιαφορία των οδηγών σε κεντρικό σημείο της Γουενζχού, που απλώς συνεχίζουν το δρόμο τους, καθώς το παιδί προσπερνούν δύο πούλμαν και δύο Ι.Χ. επιτρέποντάς του να περάσει μόνο του το δρόμο.

Ενας αστυνομικός που είδε το περιστατικό κράτησε τον ατρόμητο μικρό μέχρι, λίγα λεπτά αργότερα, να φτάσει έντρομος ο παππούς του που τον αναζητούσε.
 
συνέχεια στο magnisianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.