14/4/12

φωτογραφία: Η κόρη της Whitney Houston παίρνει ναρκωτικά!


Σοκαριστική φωτογραφία: Η κόρη της Whitney Houston παίρνει ναρκωτικά!Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες που δείχνουν την Bobbi Kristina, κόρη της Whitney Houston, να καπνίζει μαριχουάνα!

Συγκεκριμένα η Bobbi έκανε χρήση μαριχουάνας πριν από ένα χρόνο! Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε πιθανότατα τον Μάρτιο του 2011 σε ένα πάρτι που είχε πάει το κοριτσάκι, λίγο πριν γίνει 18 χρονών!
«Η Bobbi Kristina έμενα με κάτι φίλους της στο σχολείο και αγόρασε μια μεγάλη σακούλα με μαριχουάνα που την έφερε στο πάρτι. Από τις 11 το βράδυ μέχρι τις έξι το επόμενο πρωί, χόρευε και γλεντούσε ασταμάτητα. Παράλληλα έπινε σφηνάκια βότκας και άλλα ποτά σε τέτοιο σημείο που κάποια στιγμή λιποθύμησε» δήλωσε άνθρωπος που βρέθηκε στο πάρτι.
Δυστυχώς η Bobbi μεγάλωσε σ' ένα αρρωστημένο περιβάλλον και δεν κατάφερε να αποφύγει τα ναρκωτικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.