13/4/12

αυτοκτόνησε λόγω troll σχολίων για την εμφάνισή της στο «Κάτι Ψήνεται»


Μοντέλο αυτοκτόνησε λόγω troll σχολίων για την εμφάνισή της στο «Κάτι Ψήνεται»Ένα μοντέλο που εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα μαγειρικής αυτοκτόνησε, καθώς δεν άντεξε τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο για την εμφάνισή της.
Η Claudia Boerner βρέθηκε νεκρή, αφού πήρε μέρος στο γερμανικό «The Perfect Dinner», κάτι σαν το δικό μας «Κάτι Ψήνεται» του ALPHA.
Παρόλο που οι Αρχές δεν το έχουν επιβεβαιώσει επίσημα, θεωρείται βέβαιο ότι η 32χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της λόγω μιας σειράς αρνητικών σχολίων που έλαβε μέσω email αλλά και των λογαριασμών της σε Facebook και Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.