14/4/12

Η Sarah Brook διαγνώστηκε με καρκίνο όταν ήταν ήδη έξι μηνών έγκυος και αρνήθηκε τη θεραπεία ώστε να μπορέσει να γεννήσει ένα υγιές μωρό.


Μητέρα αρνήθηκε θεραπεία για καρκίνο για να σώσει το μωρό τηςΗ Sarah Brook διαγνώστηκε με καρκίνο όταν ήταν ήδη έξι μηνών έγκυος και αρνήθηκε τη θεραπεία ώστε να μπορέσει να γεννήσει ένα υγιές μωρό.
Σύμφωνα όμως με την Daily Mail, η ιστορία δεν προβλέπεται να έχει ευτυχή κατάληξη.
Οι μήνες πέρασαν και η Sarah γέννησε την κορούλα της, Polly, όμως για κείνη είναι ήδη αργά, λένε οι γιατροί.
Δυστυχώς η καθυστέρηση να δεχτεί θεραπεία προκάλεσαν μετάσταση και οι γιατροί δεν της αφήνουν περιθώρια: δυστυχώς δεν θα μπορέσει να δει την κόρη της να μεγαλώνει.
Τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας δεν διευκολύνουν την κατάσταση και τώρα η κολλητή φίλη της Sarah έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία μέσω του διαδικτύου, ώστε να βρεθούν χρήματα για την θεραπεία της. Το μόνο που ζητούν είναι χρήματα με αντάλλαγμα όσο περισσότερο χρόνο γίνεται κοντά στο μωρό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.