24/4/12

Δύσκολα τα πράγματα στο Mega


Τι συμβαίνει με Τρέμη-Καψή-Τσίμα-Καρχιλάκη στο Mega;Δύσκολα τα πράγματα στο Mega εξαιτίας του συμφωνητικού που ζητήθηκε από τους ιθύνοντες του καναλιού να υπογράψουν δημοσιογράφοι και παρουσιαστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Μεγάλο κανάλι ζήτησε από τους εργαζόμενους να υπογράψουν ένα συμφωνητικό το οποίο ουσιαστικά μηδενίζει τα χρόνια προϋπηρεσίας και τις αποζημιώσεις σε ενδεχόμενες μελλοντικές απολύσεις.....

Από τις πρώτες αντιδράσεις ήταν εκείνη της Μαρίας Καρχιλάκη η οποία αρνήθηκε να το υπογράψει με όποια συνέπεια έχει αυτό. Όμως, στην ίδια σκέψη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν και η Όλγα Τρέμη, ο Παύλος Τσίμας, ο Mανώλης Καψήςκαι άλλοι συνάδελφοι.
Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν η τελεσίδικη απόφαση των δημοσιογράφων να παρθεί σήμερα μετά όμως από τις αντιδράσεις μετατέθηκε η ημερομηνία για μετά τις εκλογές αφού αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουν υπολογίσει οι υπεύθυνοι του Mega θα είναι μεγάλο πλήγμα η απώλεια αυτών των προσώπων.
Φήμες πάντως θέλουν ο Alpha να «τρίβει» τα χέρια του με αυτή την κίνηση του Mega αφού θα ήθελε να ενσωματώσει πολλά από τα μεγάλα ονόματα του Mega στη συχνότητά του. Εν αναμονή των εξελίξεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.