6/4/12

Μεσαίωνας στο Mega


Εργασιακός Μεσαίωνας στο Mega
Επιστολή με αποδέκτη τον πρόεδρο του καναλιούΗλία Τσίγκα έχουν υπογράψειι δεκάδες εργαζόμενοι του Mega διαμαρτυρόμενοι τη νέα σύμβαση με τις καινούργιες μειώσεις που θα πρέπει να υπογράψουν. Η πρωτοβουλία ανήκει στο δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού και αυτό που τους εξόργισε ήταν η διαπίστωση ότι η διοίκηση τους καλεί να υπογράψουν τον εργασιακό τους Μεσαίωνα! 
Η νέα σύμβαση που πήραν εχθές στα χέρια τους,καταργεί στην πράξη κάθε εργασιακό δικαίωμα, αφού δεν αναγνωρίζει ούτε καν την προϋπηρεσίαπου διαθέτει ο καθένας! Επίσης, καταργεί τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματα άδειας, δεν αναγνωρίζει την εργασία τα Σαββατοκύριακα, κόβει άδειες και πάει λέγοντας!

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.