8/4/12

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός απολύθηκε από το MEGA μετά από 19 χρόνια;


Ποιος απολύθηκε από το Mega μετά από 19 χρόνια;Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός απολύθηκε από το MEGA μετά από 19 χρόνια;
Τι δήλωσε ο ίδιος για την απόλυσή του;...

Τον Χρήστο Σιμαρδάνη τον οποίο έχουμε ταυτίσει με το MEGA, απολύθηκε μετά από χρόνια συνεργασίας. Συγκερκιμένα, για 19 ολόκληρα χρόνια τον ακούγαμε συνεχώς στα τρέιλερ του Μega, ενώ είδαμε τον Χρήστο Σιμαρδάνη για πρώτη φορά στην επιτυχημένη σειρά «Η νταντά»....

Πλέον o Χρήστος Σιμαρδάνης ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, ενώ πρωταγωνιστεί και στη νέα σειρά του καναλιού, «Το αμάρτημα της μητρός μου». Ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης  στην Τατιάνα Στεφανίδου  μίλησε για την απόλυσή του από το Mega: «Η «φωνή του Mega» απολύθηκε από τις 29 Φλεβάρη. «Δεν είμαι η «φωνή του Mega» πια, μετά από 19 χρόνια. Δεν το λέω με παράπονο όμως, καθόλου. Έγινε πολύ ανώδυνα κι εύχομαι να σταματήσουν οι απολύσεις, να μην συνεχιστούν και να μην υπάρξουν άλλα θύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.