14/4/12

Το Google Art Project: Ηλεκτρονική περιήγηση σε 151 μουσεία σε όλο τον κόσμο


Σχεδόν 14 μήνες μετά την επίσημη έναρξη του Έργου Τέχνης της Google, η εταιρία επέκτεινε τις συνεργασίες της με 151 μουσεία σε 40 χώρες, επιτρέποντας όσους αδυνατούν να επισκεφτούν από κοντά, να θαυμάσει το έργο τέχνης από τον υπολογιστή τους.


Κατά την έναρξη του έργου τέχνης στο Google, οι κατάλογοι υπήρχαν 17 μουσεία από 9 χώρες, με περίπου 1000 φωτογραφίες, και τώρα έχει φτάσει τα 30.000 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και πρόσθεσε τη δυνατότητα περιήγησης του Street View σε 46 από τις 151 μουσεία (περισσότερα για τις αναμενόμενες μελλοντικές ). 
Μπορεί να ρίξετε μια ματιά στο έργο τέχνης το Google , και μπορείτε να κάνετε μια εικονική περιήγηση του Λευκού Οίκου από εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.