18/4/12


Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΘΟΡΥΒΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK...AΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ!!!


Μια αθόρυβη αλλαγή έκανε από χθες το Facebook,χωρίς να υπάρξει ανακοίνωση ή...
αιτιολόγηση.
Για όσους δεν το παρατηρήσατε,μεγάλωσαν οι φωτογραφίες των προφίλ!

Αρχικά οι φωτογραφίες είχαν διαστάσεις 130 x 125 pixels, ενώ τώρα τις μεγάλωσαν και είναι 166 x 160 pixels. Η αλλαγή αφορά προς το παρόν μόνο ταπροφίλ χρηστών και όχι τις σελίδες.

Περιέργως, η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε λίγες μόλις μέρες μετά την αντίστοιχη τουGoogle +, που μεταξύ άλλων μεγάλωσε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες προφίλ.

Μέχρι στιγμής, η αλλαγή πέρασε σχεδόν απαρατήρητη ενώ οι απόψεις διίστανται από όσους το ανακάλυψαν νωρίς.

Οι γνωστοί «γκρινιάρηδες» της οποιασδήποτε αλλαγής, όπως το Timeline, σχολιάζουν ότι δεν τους αρέσει γιατί καλύπτει την φωτογραφία στο εξώφυλλο, ενώ οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι καλύτερα αφού ξεχωρίζει και είναι ευδιάκριτη.

Δείτε τη διαφορά από το προφίλ του Mark Zuckenberg:mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.