29/4/12

Χωρίς αποστολή στην Eurovision,


Η δημόσια τηλεόραση, για πρώτη φορά στην ιστορία του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, αποφάσισε να μην στείλει αποστολή στην Eurovision για να καλύψει τη βραδιά των ημιτελικών αλλά και εκείνη του τελικού.

Αυτό σημαίνει πως, ότι ακριβώς βλέπουμε κι εμείς από το σπίτι μας, αυτό θα βλέπει και ο «σπίκερ» της ΕΡΤ, από το στούντιο της Κρατικής Τηλεόρασης.

Θα σχολιάζει δηλαδή την εικόνα που θα βλέπουμε όλοι. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η παρουσιάστρια ή αλλιώς η φωνή της ΕΡΤ δεν θα παραβρίσκεται σε καμία από τις πρόβες που κάνουν στο στάδιο για την αναμετάδοση οι υπόλοιποι παρουσιαστές από όλη την Ευρώπη καθ' όλη τη διάρκεια των 15 ημερών, που βρίσκονται οι αποστολές στη χώρα που διεξάγεται η Eurovision.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.