17/4/12

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΗΝ ESPRESSΟ;


ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΗΝ ESPRESSΟ;

Ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήθελε να πάρει την εφημερίδα Espresso είναι γνωστό, όπως γνωστή είναι και η δήλωση του εκδότη της πως δεν θέλει να δώσει την εφημερίδα.
Ωστόσο, ένας δεύτερος... δημοσιογράφος - επιχειρηματίας δείχνει πολύ έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να αποκτήσει
την Espresso.
Για να βοηθήσω λίγο έχει κάποια κοινά σημεία με τον Μάκη, άσχετα αν ουσιαστικά είναι "μπροστάρης" γνωστού... "περίεργου" των ΜΜΕ, όπου παρά τις τόσο διαφορετικές αντιλήψεις τους θεωρητικά και πρακτικά η συνεργασία τους μέχρι τώρα είναι αρμονική.
Το ενδιαφέρον τους αυτή την περίοδο πάντως είναι υπερβολικό, δεδομένου πως υπάρχουν από την μια πλευρά κάποια χοντρά προβλήματα που απαιτούν αναλόγων διαστάσεων χρήμα: και όταν υπάρχουν χρέη είναι κάπως περίεργο να θέλει κάποιος μια ακόμη εφημερίδα...

Υ.Γ. Ο ένας από τους δύο σαν "μπροστάρης" έχει φυσικά και τους δικούς του "μπροστάρηδες" που φρόντισαν ήδη να καλλιεργήσουν το κλίμα, άσχετα πάντα με την δήλωση του εκδότη δύο εβδομάδες νωρίτερα πως σκοπεύει να κρατήσει την εφημερίδα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.