10/4/12

η νέα πλατφορμα του bloggerΚαλημέρα  bloggers, ένας χρόνος πέρασε σχεδόν από τότε που εμφανίστηκε η νέα πλατφορμα του blogger, ωστόσο πολύς κόσμος όπως και εγώ συνέχιζε να χρησιμοποιεί την παλιά πλατφορμα καθώς δεν μπορούσε να συνηθισει την καινούρια. 
Πολύ σύντομα, η καινούρια έκδοση θα είναι πλέον μόνιμη και δεν θα υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιούμε την παλιά έκδοση, έτσι λοιπόν εδω και 1 εβδομάδα χρησιμοποιώ την καινούρια πλατφορμα του blogger, θα σας πω πως μετάνιωσα πολύ που τόσο καιρό δεν το χρησιμοποιούσα,πραγματικά έμεινα έκπληκτος με της καινούριες δυνατότητες που έχει η νέα πλατφορμα του blogger. 

Η πρόοδος που έχουν κάνει σε ότι αφορά το seo optimization είναι πραγματικά τεραστία ένα παρά πολύ μεγάλο βήμα εμπρός όλα όσα μας παίδευαν τόσο καιρό και ψάχναμε να βρούμε διαφορές λύσεις πλέον τα έχουμε όλα μπροστά μας από την καινούρια πλατφορμα του blogger. Μόλις είδα αυτές της αλλαγές αμέσως μπήκα και στο google analytics όπου και εκεί πραγματικά έμεινα με το στόμα μου ανοιχτό, η πρόοδος είναι τεραστία δεν υπάρχει κανένα άλλο εργαλείο το όποιο θα μπορούσε να συγκριθεί με το google analytics, μιλάμε για επιλογές φανταστικές εργαλεία που πραγματικά αξίζουν. 
Κατέληξα πως πρέπει να ξεκινήσω μια νέα σειρά βίντεο μαθημάτων που θα αφορούν της νέες δυνατότης του blogger, πολύ σύντομα λοιπόν θα ξεκινήσω τα βίντεο μαθήματα. 

1 σχόλιο:

  1. Νεα πλατφόρμα "χρηστών" υπάρχει?...
    Να γίνουμε ακόμη πιο ανθρώπινοι και να επιβληθούμε εμείς του PC κι όχι εκείνο σ'εμάς?....

    ;-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.