4/4/12

Π.Καμμένος φέρεται διατεθιμένος να αγοράσει την εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΜΑΤΙΝΗ"


ΟΙ Α.Ε. τού ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ"...!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ "Α.Ε." ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ... 2.000.000 ΕΥΡΩ...!!!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες πού είδαν ήδη το φώς της δημοσιότητος, ο Πρόεδρος των Α.Ε. Π.Καμμένος φέρεται διατεθιμένος να αγοράσει την εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΜΑΤΙΝΗ" από τον ιδιοκτήτη της,  Κώστα Σαραντόπουλο.

Η εφημερίδα έχει κοστολογηθεί στο ποσό των 2.000.000 ευρώ γεγονός πού σημαίνει ότι το μετοχικό κεφάλαιο των Α.Ε. τού Π.Καμμένου είναι κατά πολύ... υπέρτερο...!!!
Καλό, πολύ καλό γιά την Δημοκρατία μας να βρίσκουν τα κόμματα με την... "πρώτη"  μπόλικο χρήμα γιά τις προεκλογικές τους ανάγκες...
Κατά τα άλλα οι Α.Ε., δεν είναι εξαπτέρυγα του συστήματος, ούτε ανάχωμα γιά την αυτοδυναμία Σαμαρά...!!!
Καλή επιτυχία "Πατριώτες"...
"Λεφτά άλλωστε υπάρχουν"...!!!
http://politikosafari.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.