18/4/12

Ερωτικά βοηθήματα


Τα κατάλληλα εργαλεία στα κατάλληλα χέρια...


Το να έχεις εύκαιρα σε πρώτη ζήτηση μια σειρά από βοηθήματα κάνει πάντα τη «δουλειά» ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. Όσο επιδέξιος κι αν είσαι στο κρεβάτι, η παρτενέρ σου θα εκτιμήσει σίγουρα το κάτι παραπάνω, ιδιαίτερα αν δεν το περιμένει κιόλας!

Ξέχνα βέβαια τα σαδομαζό και το πορνό, μιλάω για αντικείμενα που θα εμπλουτίσουν, θα παρατείνουν και θα κάνουν το σεξ πιο απολαυστικό. Κράτα λοιπόν δίπλα στη «δράση» τα απαραίτητα αυτά εργαλειάκια και θα με θυμηθείς. Κι αν φοβάσαι μη γίνεις τσακωτός, αποθήκευσέ τα σε ένα κουτί κάτω από το κρεβάτι σου. Πρακτικότητα και «απογείωση» 2-σε-1...

Λάδι μασάζ. Το ξέρεις ότι το μασαζάκι είναι το αλατοπίπερο των προκαταρκτικών. Χαλαρώνει τους μύες, καλμάρει το σώμα και το πνεύμα και, ανάλογα με τις ικανότητές σου στο σπορ, αυξάνει την ερωτική επιθυμία. Άσε που παρέχει και το καλύτερο άλλοθι για λίγο τσιτσίδωμα, με καθαρά «αθώους» όρους! Ξεκινάς με ένα ξεκουραστικό τρίψιμο στα πόδια της για να φύγει η κούραση της ημέρας και καταλήγεις... ξέρεις πού. Μασάζ ωστόσο χωρίς λαδάκι δεν γίνεται! Πήγαινε για ένα καλό λάδι μασάζ με φρέσκια και απαλή μυρωδιά.

Διαβάστε τα ολα από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.