21/4/12

Παγκόσμιο Συνέδριο Φεμινισμού....!!!


Στο πανευρωπαϊκό φεμινιστικό συνέδριο, βρίσκεται η πρόεδρος του παγκοσμίου φεμινισμού και μιλάει για ώρες σε όλες τις γυναίκες πως πρέπει απο εδώ και πέρα οι άντρες τους να αυτοεξυπηρετούνται. Όλες ενθουσιασμένες φύγανε απο το συνέδριο ενω ορισανε νέο ραντεβού μετά απο τρεις μήνες για να συζητήσουν τα αποτελέσματα τους.
3 μήνες αργότερα....
Ανεβαίνει στο βήμα η Γαλλίδα πρόεδρος
-Καλημέρα σας... Εγω πήγα στον Ντεζαν και του είπα: Ντεζαν αγάπη μου απο εδώ και στο εξής θα ανοίγεις μονός σου τις φιάλες κρασί και θα σεγβιριζεσαι μονος σου. Την πγωτη εβδομάδα δεν είδα τίποτα... ούτε και την δευτεγη .. από την τγιτη εβδομάδα αγχισα να βλέπω την διαφορά... ώσπου σημεγα ο Ντεζαν... αγνακι!!!!!!
ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Μετά ανεβαίνει στο βήμα η Γερμανίδα πρόεδρος.
  Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.