9/4/12

Η Μάνια Τεγοπούλου έχει βρει επενδυτή για την "Ελευθεροτυπία"


ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΚΟΥΩ, ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ: ΚΑΤΑ ΤΟ "ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ"

Η Μάνια Τεγοπούλου έχει βρει επενδυτή για την "Ελευθεροτυπία", που θα επαναλειτουργήσει ύστερα από τις γιορτές του Πάσχα. Η ίδια δεν ανέφερε τίποτα, ωστόσο, έτσι γράφει η εφημερίδα "Η ΑΞΙΑ" επικαλούμενη πηγές προσκείμενες
στην ίδια την εκδότρια.
Ύστερα από εκείνον τον επενδυτή που έχει ο Γιώργος Κουρής για το Alter (τον γνωστό - άγνωστο), φαίνεται πως ένας ακόμη σωτήρας προστίθεται (να είναι ο ίδιος;!) στην λίστα των καταχρεωμένων ΜΜΕ που έριξαν έξω οι διαχειριστές τους.
Και να φανταστεί κάποιος πως ο Δημήτρης Ρίζος ψάχνει επενδυτή για την δική του εφημερίδα εδώ και μισό χρόνο και δεν βρίσκει. Εκτός κι αν έχει "βρει" σαν την Μάνια και δεν το μάθαμε ακόμα!

Υ.Γ. Πέραν της πλάκας, ύστερα από αυτό που έγινε με τον Επενδυτή (την εφημερίδα) και άσχετα από το πως έγινε (θα συζητιέται για χρόνια κάποια στιγμή) ότι και να δει κάποιος σε αυτό τον τόσο μάταιο κόσμο δεν θα πρέπει να του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.