8/4/12


Παύλος Χαϊκάλης: «Κατεβαίνω με τους Ανεξάρτητους Έλληνες»Στη ραδιοφωνική γιάφκα του Σπύρου Χαριτάτου ήταν σήμερα καλεσμένος ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές και μίλησε για την προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου...
"Δεν είμαι ένας ηθοποιός που θα εκμεταλλευτεί την αγάπη του κόσμου για να κάτσει στα έδρανα. Εχω πολιτικό λόγο" είπε! Και συνέχισε: "Κατεβαίνω με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους πάντες με σηκωμένο το κεφάλι".
Και δεν δίστασε να πει: "Η γυναίκα μου, μου είπε πρόσεξε μην ξεχάσεις ποτέ. Ο κόσμος σε έκανε αυτό που είσαι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.