5/4/12

Αυτοκτόνησε ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΟΠΟΣ ΜΑΣ


Αυτοκτόνησε εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 38χρονος πατέρας δύο παιδιών πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Ιεράπετρα, εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Οι γείτονες αντιλήφθηκαν το περιστατικό όταν αντίκρισαν πεσμένο στο δρόμο τον 38χρονο, χωρίς σημάδια ζωής και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αμέσως έσπευσε αστυνομική δύναμη που διέκοψε για αρκετή ώρα την κυκλοφορία του δρόμου Ιεράπετρας - Στόμιου.

Το ασθενοφόρο  μετέφερε το άψυχο σώμα του 38χρονου στην ιατροδικαστική υπηρεσία Ηρακλείου για νεκροψία.

Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, o 38χρονος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών που βρίσκονται μαζί με την μητέρα τους στην Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.