24/4/12

Άννα Δρούζα--Δώσε πόνο Άννα…δώσε πόνο!!!!Χθες κάποιοι-με αφορμή την αρετουσάριστη φωτογραφία της παρουσιάστριας- έφτασαν σε σημείο να με χαρακτηρίσουν μισογύνη. Μάλιστα έσπευσα να δημοσιεύσω και σχόλια τους. Έτσι για τον χαβαλέ!....
Ωστόσο βρέθηκαν και κάποιοι άλλοι που αμφισβήτησαν την εικόνα. Ότι πρόκειται δηλαδή για την Άννα Δρούζα. Κι επειδή έχω μάθει στη δουλειά να μη λέω και να μη γράφω μαλακίες ήρθε η ώρα να βουλώσουν κάποια ανώνυμα στοματάκια που έχουν την ψευδαίσθηση ότι πίσω από ένα nick name δεν μπορούν να φανούν. Πόσο…αδαής είστε…μη πω κάτι πιο βαρύ. Όπως και να χει το κορίτσι μας έκανε την βουτιά της αλλά μάλλον η θάλασσα ήταν κομματάκι κρύα. Αποτέλεσμα; Ορατό με γυμνό μάτι, παρά το μαγιό…Έτσι είναι αυτά. Δώσε πόνο Άννα…δώσε πόνο!!!!

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.