29/4/12

Αγώνας σκαφών και παραδοσιακών καϊκιών στις Σπέτσες για δεύτερη συνεχή χρονιά,

Αγώνας σκαφών και παραδοσιακών καϊκιών στις Σπέτσες για δεύτερη συνεχή χρονιά


Από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου θα διεξαχθή το εφετεινό «Spetses Classic Yacht Race,


Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος διοργανώνει το «Spetses Classic Yacht Race 2012», ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου στις Σπέτσες. Ο περυσινός αγώνας είχε διεξαχθεί φθινόπωρο με τη συμμετοχή μερικών από τα πλέον εντυπωσιακά κλασσικά σκάφη και παραδοσιακά καΐκια.

Καινοτομία του «Spetses Classic Yacht Race 2012» είναι ότι θα αποτελέσει ένα τετραήμερο γεγονός αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, στην έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν. Μάλιστα, φέτος, προστίθενται επιπλέον κατηγορίες με σκοπό την συμμετοχή περισσότερων νέων σκαφών από ναυτικούς ομίλους της Ελλάδας και του εξωτερικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.