17/4/12

Μαρινέλλα - Δισκογραφία

Μαρινέλλα - Δισκογραφία

Συνημμένη Εικόνα: Marinella-discography.jpg

Μαρινέλλα - 1969 - Σταλιά Σταλιά
Μαρινέλλα - 1970 - Ένας Μύθος
Μαρινέλλα - 1970 - Ένα τραγούδι είναι η ζωή μου
Μαρινέλλα - 1972 - Αθάνατα Ρεμπέτικα
Μαρινέλλα - 1973 - Αλβανία
Μαρινέλλα - Βοσκόπουλος - 1974 - Εγώ κι εσύ
Μαρινέλλα - 1975 - Για πάντα
Μαρινέλλα - 1975 - Μ΄έμαθες ν΄αγαπώ
Μαρινέλλα - 1977 - Αθηναίοι
Μαρινέλλα - 1978 - Τα πρώτα μου τραγούδια
Μαρινέλλα - 1978 - Μαρινέλλα του Σήμερα
Μαρινέλλα - 1979 - Σ΄αγαπώ
Μαρινέλλα - 1981 - Για σένα μπορώ
Μαρινέλλα - 1983 - Για σένα τον άγνωστο
Μαρινέλλα - 1985 - Η Αγάπη μας
Μαρινέλλα - 1986 - Μια νύχτα
Μαρινέλλα - 1987 - Συνάντηση
Μαρινέλλα - 1989 - Τολμώ
Μαρινέλλα - 1989 - Είσαι μια θύελλα
Μαρινέλλα - 1990 - Λέγε μου σ΄αγαπώ
Μαρινέλλα - 1992 - Τραγουδά Μεγάλες Κυρίες
Μαρινέλλα - 1993 - Χρυσές Επιτυχίες
Μαρινέλλα - 1993 - Το ξημέρωμα του Έρωτα
Μαρινέλλα - 1994 - Τα Ερωτικά
Μαρινέλλα - 1994 - Τραγουδά Χατζηνάσιο
Μαρινέλλα - 1994 - Σε τραγούδια της Βέμπο
Μαρινέλλα - 1995 - Μεγάλες Επιτυχίες (Καζαντζίδης)
Μαρινέλλα - 1995 - Τα πρώτα μου τραγούδια 1967-1975
Μαρινέλλα - 1995 - Η πρόβα του νυφικού
Μαρινέλλα - 1996 - Τα Ερωτικά 2
Μαρινέλλα - 1996 - Τα Μεγάλα τραγούδια
Μαρινέλλα - 1996 - Συνάντηση για Ρεσιτάλ
Μαρινέλλα - 1996 - Η μεγάλη Κυρία του Ελληνικού τραγουδιού
Μαρινέλλα - 1996 - Τα 45άρια
Μαρινέλλα - 1996 - Τραγουδά Γ.Ζαμπέτα - Α.Πάνου
Μαρινέλλα - 1997 - Η φωνή κι ο Μύθος
Μαρινέλλα - 1998 - Η Μαρινελλα τραγουδάει και θυμάται
Μαρινέλλα - 1998 - Για πρώτη φορά
Μαρινέλλα - 1998 - Τα αγαπημένα
Μαρινέλλα - 1999 - Με βάρκα το τραγούδι
Μαρινέλλα - 2000 - Ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες
Μαρινέλλα - 2000 - Τα τραγούδια του αιώνα
Μαρινέλλα - 2001 - Delta Club
Μαρινέλλα - 2004 - Άμμος ήτανε
Μαρινέλλα - 2005 - Best of EMI years
Μαρινέλλα - 2005 -Τίποτα δεν γίνεται τυχαία
Μαρινέλλα - 2006 - Στη σκηνή
Μαρινέλλα - 2007 - Τα λόγια είναι περιττά

Μαρινέλλα
Η Μαρινέλλα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 20 Μαΐου του 1938.Το πραγματικό της όνομα είναι Κυριακή Παπαδοπούλου. Οι γονείς της ήταν Έλληνες πρόσφυγες της Κων/πολης, που έφεραν μαζί τους την παράδοση και το ήθος μιας άλλης Ελλάδας. Είναι το τέταρτο και τελευταίο παιδί μιας μεγάλης οικογένειας που παρόλη την φτώχεια της, ήταν πλούσια σε αγάπη αλλά και σε καλλιτεχνική φλέβα!....

Download Marinella ccf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.