6/4/12

Ένα υπέροχο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ραδιόφωνο για τον υπολογιστή σας

Ένα υπέροχο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ραδιόφωνο για τον υπολογιστή σας. Το RadioSure είναι ένα ραδιόφωνο που έχει περισσότερους από 20.000 σταθμούς αποθηκευμένους από όλο τον κόσμο που ανανεώνονται και προστίθενται συνεχώς.
Το σημαντικότερο είναι ότι μπορείτε να γράψετε στον δίσκο σας ότι ακούτε .Κατά την εγκατάσταση μπορείτε να επιλέξετε portable, ώστε εάν δεν σας ικανοποιεί να το διαγράψετε χωρίς πρόβλημα ή κατάλοιπα. Επίσης μπορείτε να αλλάξετε τους σταθμούς στον φάκελο station με περισσότερους κατεβάζοντας το σχετικό αρχείο κατά καιρούς από την ιστοσελίδα του προγράμματος. Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε την εμφάνιση προσθέτοντας στον φάκελο skin διαφορετικές προβολές κατεβάζοντας από την ιστοσελίδα. Τα πάντα μπορείτε να τα δείτε στα Ελληνικά επιλέγοντας την Ελληνική γλώσσα. Μπορείτε να προσθέσετε και γνωστούς σας σταθμούς αν γνωρίζετε την διεύθυνση π.χ. melwdos.com. Δείτε το σχετικό Βίντεο και τις εικόνες.

Δείτε το και κατεβάστε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.