14/4/12

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ

Η μεταμόσχευση ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ δεν πρόσφερε πολλά με αποτέλεσμα ο κ. Ευ Βενιζέλος να κάνει ότι έκαναν όλοι οι προηγούμενοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ όταν διαπίστωναν ότι τα κόλπα εξαντλούνταν και παρ’ όλα αυτά η...
 συσπείρωση βρίσκονταν στο ναδίρ. Να τηλεφωνεί δηλαδή στον κ. Κ. Λαλιώτη, ο οποίος ως πνευματιστής της πολιτικής έχει πάντοτε ένα τρόπο να επικοινωνεί με την ψυχή του ΠΑΣΟΚ. Στην Ιπποκράτους λέγεται ότι ο Βαγγέλης θα συναντήσει τον Κώστα το Πάσχα, αφού το ιστορικό στέλεχος είναι ένας από τους ελάχιστους που δεν έχουν χάσει την ψυχραιμία τους μπροστά στις δημοσκοπήσεις και ο μοναδικός που πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί, υπό προϋποθέσεις να ανασυνταχθεί ως τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.