20/4/12

«Συγχαρητήρια, θα γίνεις μπαμπάς»Του Θεολόγου Αλεξανδράτου.
Ο ήχος από τις κιθάρες, τα τύμπανα το μπάσο και τη βραχνή φωνή του Lemmy ήταν εκκωφαντικός. Η συναυλία των θρυλικών Motorhead (με support τους Megadeth) στο Σικάγο ήταν εντυπωσιακή και οι φίλοι των χέβι μέταλ συγκροτημάτων πέρασαν καλά. Κάποιοι συγκεκριμένα, πάρα πολύ καλά.

Στις 9 Απριλίου δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί αγγελίες ένα ξεχωριστό

μήνυμα. Με τον τίτλο «Μήπως φασωθήκαμε στη συναυλία των Motorhead στο Σικάγο;» μια 28χρονη αναζητά τον πατέρα του παιδιού της!

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η κοπέλα στην αγγελία, εκείνη και ο «καλός» της εντόπισαν ο ένας τον άλλο στην αρένα και μετά από τα «προκαταρκτικά» κατευθύνθηκαν στις τουαλέτες του χώρου που φιλοξενούσε τη συναυλία για τα περαιτέρω…
Συνέχεια Sourta-ferta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.