8/4/12

χαράτσια που θα μας χώσουν μετά τις εκλογές


Τα 10 χαράτσια που θα μας χώσουν μετά τις εκλογές...!!!

Δέκα «χαράτσια» θα κληθούν να πληρώσουν την επομένη των εκλογών οι Έλληνες πολίτες.


Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα φορτωμένο «λογαριασμό», ο οποίος, εμπεριέχει όλες τις φορομπηχτικές αποφάσεις των δύο μνημονίων που έχει υπογράψει η... ελληνική κυβέρνηση με την Τρόικα.
Τα βάρη αυτού του «λογαριασμού» αναμένεται να πλήξουν όλα τα νοικοκυριά και συγκεκριμένα τις οικογένειες των μισθωτών, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων και των αγροτών.

1. Φόρος εισοδήματος. Φουσκωμένα εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου φέρνουν για 4,2 εκατ. φορολογούμενους με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα οι μεταβολές που έγιναν στο εισόδημα.

Και δη η μείωση αφορολογήτου ορίου 5.000 ευρώ οι αυξήσεις συντελεστών στα φορολογικά κλιμάκια, η αύξηση των τεκμηρίων διαβίωσης για κατοικίες, ΙΧ αυτοκίνητα, και οι περικοπές στις εκπτώσεις δαπανών από το φόρο εισοδήματος. Οι εκπτώσεις για ενοίκια, δίδακτρα φροντιστηρίων, νοσήλια και ασφάλιστρα ζωής εκπίπτουν από τον φόρο κατά ποσοστό 10% αντί 20% που ήταν μέχρι πρότινος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.