12/4/12

Τόνια Σωτηροπούλου


To όνομα Τόνια Σωτηροπούλου πιθανότατα δεν σας λέει κάτι...
Κι όμως η 24χρονη Ελληνίδα είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν το έγκυρο κινηματογραφικό site IMBD, την συμπεριέλαβε στην λίστα με τις πιο εξωτικές καλλονές του κόσμου όταν πρωταγωνίστησε με τον Toby Jones, στο θρίλερ «Berberian Sound Studio».
Μάλιστα είχε καταφέρει να πάρει την τέταρτη θέση!Ήταν πριν τρία χρόνια όταν έφυγε από την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αγγλία για να κυνηγήσει το όνειρό της!
Και δικαιώθηκε αφού κατάφερε να κερδίσει έναν ρόλο στη νέα ταινία του James Bond, στο πλευρό του Daniel Graig.
Χτες η ίδια έγραψε γεμάτη χαρά στο Facebook: "Αγαπημένοι μου φίλοι, επίσημα ανακοινώνω ότι πήρα έναν ρόλο στη νέα ταινία του James Bond. Toυρκία σου έρχομαι! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Αυτή είναι επίσημα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!"


tonia1
Image Gallery

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.