12/4/12

Τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς τις ημέρες του Πάσχα,

Τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς τις ημέρες του Πάσχα


Προσαρμοσμένο στην επιβατική κίνηση των εορταστικών ημερών του Πάσχα, θα είναι τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, τη Μ. Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα, τα λεωφορεία θα ακολουθήσουν πρόγραμμα δρομολόγησης βασισμένο στην υπηρεσία Σαββάτου.

Ειδικά, τα δρομολόγια των γραμμών που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, θα είναι ενισχυμένα ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

Το Μ. Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα, τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα εκτελούνται με βάση τον προγραμματισμό της Κυριακής.

Το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα τα τρόλεϊ δεν θα πραγματοποιηθούν τα νυχτερινά δρομολόγια της γραμμής 11, ενώ την Κυριακή το Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια στις γραμμές 7 και 8.

Το Μεγάλο Σάββατο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα αποσύρονται σταδιακά από τις 22.00, δεν θα λειτουργήσουν οι νυκτερινές γραμμές, εκτός από την γραμμή 040 που θα έχει νυκτερινά δρομολόγια μετά την 01.00. Κανονικά θα λειτουργούν οι γραμμές
που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο.

Στις σταθερές συγκοινωνίες (Μετρό-ΗΣΑΠ-Τραμ), όπως ανακοινώθηκε, τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο δεν θα ισχύσει η νυχτερινή παράταση δρομολογίων στο Μετρό και στο Τραμ της Αθήνας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.