17/4/12

Παγκόσμιο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ραδιόφωνο-Τηλεόραση για τον υπολογιστή


Ένας πολύ καλός τρόπος για να έχουμε πρόσβαση σε μουσική – ενημέρωση στον υπολογιστή μας από όλο τον κόσμο και να ακούμε σταθμούς που διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση είναι τα το Streaming.
Υπάρχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που κάνουν το προτεινόμενο “ΕΛΕΥΘΕΡΟ” πρόγραμμα να ξεχωρίζει αρχής γενομένης από το γεγονός ότι όταν παίζει μουσική, εμφανίζεται το εξώφυλλο του άλμπουμ του τραγουδιστή ή του συγκροτήματος έτσι ώστε να μας δώσει τη δυνατότητα να προσδιορίσουμε το τι θα ακούσουμε. Μπορούμε να αναζητήσουμε σταθμούς με βάση το όνομα ή το ύφος της μουσικής και να δημιουργήσουμε λίστα με τα αγαπημένα μας.

Δείτε το και κατεβάστε το από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.