9/4/12

Βόμβα Παπανδρέου


Αυτό το κάθαρμα έχει ακόμα το θράσος να δίνει συμβουλές!Βόμβα Παπανδρέου για την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

«Οι χώρες που θα μπουν στην ευρωζώνη πρέπει να είναι καλύτεραπροετοιμασμένες απ ότι ήταν η Ελλάδα» δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου που κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Ηuffington Post. Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται....


στην περίοδο της ΟΝΕ που την διακυβέρνηση της χώρας είχε ο Κώστας Σημίτης και ο Γ. Παπανδρέου ήταν υπουργός εξωτερικών. Το απόσπασμα από την Ηuffington Post αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Αν και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν επεκτάθηκε μέχρι του σημείου να πει πως μετάνιωσε που η Ελλάδα μπήκε στην Ε.Ε. ωστόσο προειδοποίησε ότι οι χώρες που θα μπουν στην ευρωζώνη πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένες απ ότι ήταν η Ελλάδα».
realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.