18/4/12

Επιστήμονες «προβλέπουν» την όρεξη για σεξ και φαγητό

Η σεξουαλική συμπεριφορά και η αύξηση του βάρους ενός ανθρώπου μπορεί να προβλεφθεί μέσα από την απεικόνιση της δραστηριότητας συγκεκριμένης περιοχής του εγκεφάλου.

Αυτό υποστηρίζει μια μελέτη του πανεπιστημίου του Ντάρμουθ, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό νευροεπιστήμης «The Journal of Neuroscience». Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή ψυχολογίας Μπιλ Κέλι, έκαναν πειράματα με 58 νεαρές εθελόντριες, τον εγκέφαλο των οποίων μελέτησαν με την τεχνική της λειτουργικής μαγνητικής απεικόνισης (fMRI).
Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.