6/4/12

Ό αγώνας άρχισε!


Νέα Δημοκρατία
email αναγνώστη
Λιτούς και δεμένους έχουν βάλει τα παραδοσιακά τζάκια του νομού Καρδίτσας για να μην είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. ο Νίκος Παππάς!
Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος πιέζει τη Συγγρού να κοπεί ο συγκεκριμένος υποψήφιος της Ν.Δ. αφού οι δημοσκοπήσεις δίνουν το πράσινο φως στο Νίκο Παππά για την εκλογή του στο Νομό Καρδίτσας .
Ο Σπύρος Ταλιαδούρος πιέζεται εκλογικά επίσης και από τον κύριο Σιούφα στην περιοχή ενώ εκλόγιμος εμφανίζεται ο κύριος Τσιάρας.
Τα ίδια συμβαίνουν και σε άλλους Νομούς της Βόρειας Ελλάδος όπως στο Νομό Πέλλας με υποψηφίους που έχουν χάσει τις εκλογές 4 φορές και είναι όλοι οι υποψήφιοι από την ίδια περιφέρεια!
Ό αγώνας άρχισε!http://www.enimerosi24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.