5/4/12

Σπίθα


Η “Σπίθα” μπορεί να μην κατεβαίνει στις εκλογές, αλλά ο Μίκης Θεοδωράκης “έδωσεγραμμή” υπέρ των αντιμνημονιακών…
Θεοδωράκης: Να ψηφίσετε τους συνεπέστερους αντιμνημονιακούς
δυνάμεων.
Να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να υπερψηφίσουν τις συνεπέστερες αντιμνημονιακές δυνάμεις, αποφεύγοντας το λευκό, το άκυρο και την αποχή, καλεί τους ‘Ελληνες πολίτες το Κίνημα Ανεξαρήτων Πολιτών “Σπίθα”, που ιδρύθηκε από τον Μίκη Θεοδωράκη.
Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος υπογραμμίζει, με απόφασή του, ότι η τρόικα επιχειρεί, μετά τον οικονομικό (Μνημόνιο) και τον νομικό (Δανειακή) “αφιπλισμό” της Ελλάδας, και τον πολιτικό αφοπλισμό του ελληνικού λαού, μέσω της υπερψήφισης των “μνημονιακών κομμάτων”. Υπό τις συνθήκες αυτές, εκτιμά, οι εκλογές τείνουν να προσλάβουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο.
Η απόφαση χαρακτηρίζει επίσης “ιστορικές” τις ευθύνες των κομμάτων, κινημάτων και ατόμων που δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να συγκροτήσουν ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο και καταλήγει: “Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν μαζικά το κόμμα, κίνημα ή σχηματισμό που θεωρούν ότι έχει την πιο συνεπή αντιμνημονιακή στάση στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση. Η αποχή, το λευκό και το άκυρο ευνοούν τα κόμματα του μνημονίου”.
Πληροφορίες από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.