6/4/12

περίπτωση της Αφροδίτης Σημίτη!


Αφροδίτη Σημίτη
Ένα πράγμα μόνο θα σας πούμε! Χθες, σε χώρο αναμονής ιατρείου, κάναμε hear με τα αυτιά μας, να συζητούν για το θέμα της αυτοκτονίας στο Σύνταγμα και πετάχτηκε κυρία από τα Μελίσσια και αράδιασε 4-5 περιπτώσεις ανάλογες! Για να κάνετε understood τι συμβαίνει στον έξω κόσμο! Εκτός τηλεόρασης εννοούμε… Οι άνθρωποι αυτοκτονούν αβέρτα και απλά δεν ακούγεται ο κρότος τους!
Αρχίσαμε 
Μην αράζετε, δεν θα γράψουμε πολλά today, διότι δεν έπαιζε live και το περισσότερο television. Θα αναφέρουμε ωστόσο, την περίπτωση της Αφροδίτης Σημίτη! Πήγε στο πλατό του «Life Σκάι» για να προμοτάρει την πρεμιέρα της το Σάββατο. Ο θηλυκός Αμυράς! Στόχος της λέει, να μας ανεβάσει όλους στα ποδήλατα!
Φαεινή ιδέα για να μην μας πατήσουν 
Στο τέλος μάλιστα του interview, μας κέρασε και ένα tip. Για όσους φοβούνται με τα bikes στους δρόμους της Αθήνας, να βάζουν πίσω τους ένα κάθισμα μπεμπε (!) που τους απομακρύνει όλους.
Καλέ woman μας; Έχουμε better ιδέα. Να γεννήσουμε (με αυτή την αφορμή) και να βάλουμε το πιτσιρίκι πίσω! Εκεί να δεις ασφάλεια!
Ένα βήμα πριν το διδακτορικό  
Μιας και είμαστε στο Φάληρο. Απορία! Στην Δέσποινα Καμπούρη έχουν εκμυστηρευτεί ότι αν σιγοψιθυρίζει στην εκπομπή της, της προσδίδει αυτό ποιότητα; Απίστευτη περίπτωση! Σε ένα ζάπινγκ την πετύχαμε και μας έπιασαν τα γέλια από τη ξεψυχισμένη της voice! Πήγε στο Σκάι τούτη και νομίζει ότι έγινε πανεπιστημιακιά!
Γιώτα Δημητρακοπούλουhttp://www.enimerosi24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.