17/4/12

Ο χαμός του συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο


Τα δάκρυα του Ακριτίδη για το χαμό του νεαρού λαϊκού τραγουδιστήΤην τελευταία του πνοή, ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, άφησε, ανήμερα του Πάσχα το απόγευμα, ο λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Ρενιώτης....

Ο χαμός του συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο και όλοι όσοι είχαν συνεργαστεί με το νεαρό τραγουδιστή μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του. Ο Χάρης Ακριτίδης, μίλησε στην κάμερα του star για τις δύσκολες ώρες που περνούσε ο νεαρός, καθώς και το πόσο περήφανος ήταν. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν άντεξε και συγκινήθηκε.
Δείτε το βίντεο....εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.