24/4/12

"Σήμερα" Ελευθερο Ελληνικό Πρόγραμμα - Κατέβασμα


Το "Σήμερα" είναι εφαρμογή ημερολογίου / εορτολογίου. Δείχνει καθημερινά με πρακτικό τρόπο όλες τις ονομαστικές γιορτές, ιστορικά γεγονότα και πολλά αστρονομικά στοιχεία.


Μπορείτε να προσθέσετε και δικές σας ημερομηνίες, αντίστροφες μετρήσεις και πολλά ακόμα. Έχει τη δυνατότητα να τυπώνει και ημερολόγια.Συνεργάζεται επίσης με το Outlook, Outlook Express και Windows Mail δείχνοντας καθημερινά τις επαφές σας που γιορτάζουν και το τηλέφωνό τους.
Περιλαμβάνει ονομαστικές γιορτές βάση Οικουμενικού Πατριαρχείου και παράγωγα ονόματα. Όλες τις παγκόσμιες ημέρες κατά Ο.Η.Ε. Υπολογίζει σωστά και τις κινητές γιορτές (π.χ. ημέρα της μητέρας: 2η Κυριακή του Μαΐου). Δυνατότητα Υπερσύνδεσης για ιστορικές πληροφορίες της κάθε ημέρας. Δείχνει καθημερινά αλλά και για τις επόμενες μέρες ποιος γιορτάζει.

Δείτε το και κατεβάστε το από ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.