14/4/12

«Αν υπάρχει ο διάβολος τότε είναι αυτός»


ΗΠΑ...Εκτελέστηκε ο κατά συρροή δολοφόνος και βιαστής....Βίντεο

«Αν υπάρχει ο διάβολος τότε είναι αυτός», ήταν τα λόγια του εισαγγελέα που κλήθηκε να δικάσει τον David Alan Gore. Πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος εκτελέστηκε την Πέμπτη με θανατηφόρα ένεση για τις πράξεις του.

Ο David Alan Gore, κατηγορείται για τη δολοφονία έξι κοριτσιών, τα οποία βρέθηκαν διαμελισμένα μέσα σε βαρέλια. «Ναι, αυτή είναι δική μου δουλειά», είχε παραδεχτεί με απάθεια στο δικαστήριο ο David Alan Gore κοιτώντας φωτογραφίες από τα θύματά του.

Τα εγκλήματα του David Alan Gore, διαπράχθηκαν ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.