12/4/12

Ευαγγελάτος, νέο μέτωπο άνοιξε με τον Παπαχελά


«Πόρτα» από αρχηγούς κομμάτων έφαγε ο Ευαγγελάτος, νέο μέτωπο άνοιξε με τον Παπαχελά


Ενοχλημένα φέρονται πολλά στελέχη, αλλά και δημοσιογράφοι της τηλεόρασης του Σκαι, από την συμπεριφορά του Νίκου Ευαγγελάτου. Εκτός του ότι απαιτεί καθημερινά να προβάλλονται πολλά τρέιλερ της εκπομπής του, ακόμη και εις βάρος άλλων, κυρίως του ... χρεώνουν παρασκηνιακές κινήσεις, οι οποίες έχουν ενοχλήσει και έχουν φέρει πολύ κόσμο σε δύσκολη θέση!

Το τελευταίο μέτωπο που άνοιξε στο Φάληρο, είναι μεταξύ του anchorman και του διευθυντή της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά. Αιτία όπως μαθαίνουμε η διάθεση της ιδιοκτησίας της εφημερίδας να επιβάλει τον Παπαχελά στο εκλογικό τραπέζι που θα στηθεί το βράδυ των εκλογών, με αποτέλεσμα τα «πισώπλατα» μαχαιρώματα να πέφτουν βροχή! Ωστόσο, η μάχη των εντυπώσεων όπως όλα δείχνουν θα δοθεί και σε επίπεδο συνεντεύξεων των πολιτικών αρχηγών: λέγεται ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος στα αιτήματά του προς τους αρχηγούς των κομμάτων για συνέντευξη με δυσκολία παίρνει το «πράσινο φως», ενώ αντίθετα οι αρνήσεις από τα γραφεία των αρχηγών, διαδέχονται η μία την άλλη!
http://noname-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.