9/4/12

Οργανισμό Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων


Το… τελευταίο αντίο και στον Οργανισμό Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων

Σχόλιο attikanea: Αν θέλεις να διαλύσεις έναν λαό, διέλυσε πρώτα την ΠΑΙΔΕΙΑ του! Αυτό έκαναν οι κυρίες Διαμαντοπούλου, Χριστοφιλοπούλου και ...Σια! 
Όποιος τους ψηφίσει θα είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!

Μαρ. Λουκοπούλου: «Το ξήλωμα άρχισε με την καθυστέρηση των σχολικών βιβλίων!»

Ένα συγκινητικό αντίο απηύθυναν στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους πολίτες οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Εκδόσεων Διδακτικών βιβλίων (Ο.Ε.Δ.Β.) που καταργήθηκε επισήμως την 31η Μαρτίου, μετά από 75 χρόνια λειτουργίας. (Σχετική μας αναφορά εδώ)

Ο Οργανισμός ιδρύθηκε την 1η Νοεμβρίου του 1937 και υπηρέτησε την εκπαίδευση σε περιόδους δύσκολες αλλά και καλές, πολλές φορές υπό το άγχος της μη έγκαιρης εκτύπωσης των σχολικών βιβλίων (αναλόγως των επιλογών των εκάστοτε υπουργών Παιδείας). Από τις χειρότερες χρονιές η περυσινή –αφού τα τελευταία βιβλία έφτασαν στα σχολεία τον Ιανουάριο!- ήταν… συμπτωματικά η χρονιά που ανακοινώθηκε η κατάργησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.